Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Garancia

Garanciális feltételek

A megrendelés teljesítésekor, a kiszállítás időpontjában a megrendelő vagy átvevő köteles a csomag sértetlenségét ellenőrizni, majd az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni. 
Ön a termékkel kapcsolatos szavatossági igényét csak a termék mellé minden esetben melléklet, a Saxoo International Kft által kiállított számlával együtt érvényesítheti. A szavatossági határidő a termék Ön részére történő átadása – jelen esetben a sikeres kézbesítés – napjával kezdődik.

Nem vonatkozik a szavatosság:

  • ​​​​a nem rendeltetésszerű használatból (kezelési útmutatóban írtak), valamint az erőszakos behatásokból eredő károsodásra, sérülésekre.

  • ha az Ön által igazoltan átvett termék megrendelő érdekkörben felmerült káresemény miatt megsérül, vagy megsemmisül​.

  • ha a terméken az Ön, vagy más, nem a Saxoo International Kft képviseletében eljáró személy átalakítást, javítást végzett​.

  • a használati útmutatóban feltüntetett olyan hibákra, amelyeket Ön ismert, és amelyekre tekintettel árengedményben részesült.

A Saxoo London webáruház fenntartja az árváltoztatás jogát, valamint rajtunk kívülálló hibákért - legyen az nyomdai vagy technikai - felelősséget nem vállalunk. A Saxoo London webáruház fenntartja a jogot az akciók előzetes figyelmeztetés nélküli megszüntetésére.
Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható a saxoo-london.com áruházban.

A Saxoo London webáruház oldalon található termékek általában raktáron vannak. Ha a megrendelés után mégis kiderül, hogy a termék nincs raktáron, a Saxoo London webáruház felveszi a vásárlóval a kapcsolatot, a megrendelés módosulhat, vagy a kifizetett összeget visszatérítjük. Az ebből adódó mindennemű kártérítést elutasítjuk.

Bolti csere is lehetséges márkaüzleteinkben! A terméket vidd vissza bármelyik márkaüzletbe, ahol más termékre cserélheted, illetve le is vásárolhatod azt. Kérjük telefonon egyeztess a kiválasztott bolttal a készletről.