Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítás

Házhozszállítás 

Házhozszállítás és kézbesítés

A megrendeléseket Magyarország egész területén házhoz szállítjuk, a megrendelés során megadott címre. A belföldi házhozszállítás díja bruttó 1500 Ft, mely automatikusan hozzáadódik a rendelési összeghez, ezt a rendszerünk fel is tünteti a megrendelés során, ill. a visszaigazoló e-mailekben.

Online bankkártyás fizetés esetén 25 000 Ft fölött a belföldi házhozszállítás ingyenes.

Amennyiben házhozszállítást kér, a szállítási határidő:

A raktáron lévő termékek esetében 1-5 munkanap.

Bolti átvétel esetén 10 munkapnap is lehet, készlet állapotától függően.

Fizetési mód

  1. Az áru átvételekor futárnak, bizonylat ellenében készpénzben történik.
  2. Online bankkártyás fizetéssel a megrendeléskor.
  3. Banki előreutalással, a visszaigazoló emailben megadott bankszámlaszámra.

Készpénzes fizetést a futár maximum 500.000 Ft összegig fogadhat el.

A megrendelés teljesítésekor, a kiszállítás időpontjában a megrendelő vagy átvevő köteles a csomag sértetlenségét ellenőrizni, sérült csomag esetében a futárral közösen a csomagot tételesen ellenőrizni és a csomag felbontásáról készült jegyzőkönyvi elismervényt aláírni (a jegyzőkönyvben az esetleges hiányosságokat kötelezően fel kell jegyezni). Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni. A termék vételára: minden esetben a termékek mellett feltüntetett bruttó fogyasztói ár! Csere: amennyiben a megrendelt termék bármilyen okból nem megfelelő, és a vásárló cserét kér, akkor a visszaküldés és az újbóli postázás költsége is a vásárlót terheli. Csere a megrendeléstől számított 14 napon belül kérhető.

A cserélendő termék értékét le tudja vásárolni, igény szerint további termékeket is választhat. Ebben az esetben a termékeket központi címünkre (1037 Budapest, Törökkő utca 5.) kell visszaküldeni. A  csomaghoz mellékeljen egy levelet, melyben tüntesse fel a csere indoklását, és hogy milyen termékre, termékekre szeretné cserélni. A csomag megérkezését követő 1-3 munkanapban a cserecsomagot összeállítjuk, és átadjuk a GLS futárnak.

A vásárlástól történő elállás esetén kérem az Elállási nyilatkozatot kitöltve (elektronikusan vagy kézzel írottan) helyezze el a csomagban.

Bankkártyás fizetés esetén a visszafizetés a bankszámlára visszaterheléssel történik, melynek határideje 14 nap. 

Csere esetén nem alkalmazható a 25.000 Ft feletti ingyenes kiszállítás!  Amennyiben a vásárló eláll a vásárlástól és ingyenes volt a kiszállítás akkor a szállítási díj a vevőnek kiszámlázásra kerül!  

Elállás  Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e  szerződéstől. Hasonlóképpen, ha a  szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén a  szerződés teljesítése megkezdődött, Ön jogosult 14 napon belül indokolás nélkül felmondani a szerződést. Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni hozzánk.