Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A Saxoo Londonról

Saxoo London férfi ruházati márka sikertörténete 1997-ben indult mikor rövid idő alatt, a különleges és egyedi kollekcióival meghódította mind a magyarországi mind pedig az európai vásárlókat.

Közel az összes budapesti, valamint minden vidéki nagyváros bevásárlóközpontjában jelen vannak a márka stílusos és impozáns üzletei, amelyek mellett számos multibrand bolt is árusítja a Saxoo London márkajelzésű termékeket. A dinamikus növekedésnek köszönhetően jelenleg több mint 40 üzlet várja a megjelenésükre igényes vásárlókat.

Tökéletes szettekben a siker kulcsa

A divat és a minőség, az elegancia és a sportos megjelenés tökéletes összhangja az, ami a Saxoo London darabjait leginkább jellemzi. A legújabb trendek inspirálta modelleknél a tervezők fő célkitűzése, hogy a kollekció viselőjének egyéni stílust és jó megjelenést biztosítson. Az öltözékekkel harmonizáló kiegészítők ugyancsak jelentős szerepet játszanak egy-egy outfit összeállításkor. A kis szériás, folyamatosan megújuló kollekció a life style-ra épül, egymáshoz illő, és sokféleképpen variálható együtteseket vonultat fel.

Az aktuális irányvonalakat felhasználva stílusok és anyagok keveredésében készülnek az adott kollekció modelljei amelyek ideálisak a hétköznapokra; a mindennapi munkába járáshoz, az elegáns alkalmakra; könnyed esti összejöveteleken, vagy akár a lazább hétvégi programok alkalmával is. A ruhákat az elegancia és a sportos megjelenés tökéletes összhangja mellett a dinamikus színek jellemzik.

Stílusos férfiak viselete

A Saxoo London márka célcsoportját nem egy adott életkor, mint inkább egy határozott életfilozófia jellemzi. Az egyéni stílusra, az egyedi megjelenésre, a minőségi öltözködésre való törekvés egyre több - leginkább 27 és 55 év közötti - férfi életében megjelenik.

Magyarország legnépszerűbb popikonja Kovács Ákos ugyanúgy Saxoo London-ban jár, mint a kiváló hangú Pál Dénes, aki a fiatalabb generációt képviseli. Ne feledkezzünk meg Till Attiláról sem, aki már évek óta Saxoo London ruháiban vezeti a Propaganda c. műsorát. A gasztronómia területén is képviseltetjük magunkat, Lázár Chef révén, aki szabadidejében és rangosabb gasztro eseményeken is előszeretettel választja a Saxoo London ruháit.

Amennyiben szeretne viszonteladóként, partnerként csatlakozni vagy megjelenéssel, szponzorációval kapcsolatos kérdése merül fel, keressen minket bizalommal: marketing@saxoo-london.com