Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en
Czech cz
Ön itt jár: > Kezdőlap >

GY.I.K

GY.I.K

Hol, hogyan fizetek a megrendelt árukért?

A megrendelés értékének kiegyenlítése történhet:

  • Készpénzes fizetés a futárnak: A megrendelés ellenértékét utánvéttel a házhozszállítást végző futárnak kell kifizetni. Készpénzes fizetést maximum 500.000 Ft összegig fogadhat el a futár.
  • Online bankkártyás fizetés CIB Bankon keresztül.
  • Banki előreutalás.

A fizetési módot a megrendeléskor lehet kiválasztani.

Ha technikai okok miatt téves ár jelenik meg az oldalon, a megrendelést nem tudjuk elfogadni. Ebben az esetben telefonon felvesszük a megrendelővel a kapcsolatot.

 

Szállítás ideje, módja, költsége hogy alakul?

A megrendeléseket Magyarország egész területén házhoz szállítjuk, a megrendelés során megadott címre.

Amennyiben a vásárlás értéke eléri a 20.000 Ft-ot, akkor a kiszállítás ingyenes, nem számítunk fel érte díjat.

Amennyiben a vásárlás értéke 20.000 Ft alatt van a belföldi házhozszállítás díja bruttó 1500 Ft, mely automatikusan hozzáadódik a rendelési összeghez, ezt a rendszerünk fel is tünteti a megrendelés során, ill. a visszaigazoló e-mailekben.

A szállítási határidő a raktáron lévő termékek esetében 1-5 munkanap.

 

Milyen módon jut el hozzám a megrendelt áru?

Klasszikus házhozszállítás:  Az árut a GLS futárszolgálat szállítja ki a megadott szállítási címre.

    

A nap folyamán mikor érkezik a futár?

A futár munkanapokon érkezhet a csomaggal 8.00 és 17.00 óra között. Sajnos, a kézbesítés pontos időpontját nem áll módunkban előre egyeztetni. A csomag munkaidőben érkezik, érdemes esetleg olyan címet megadni, ahol napközben tartózkodik valaki. (Pl.: munkahely, otthon élő rokon, stb.)

 

Mi a teendő, ha mégsem kapom meg az általam megrendelt ruhát határidőn belül?

Érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál a webshop@saxoo-london.com email címen.

 

Mi a teendő, ha a megrendelt áru mérete, színe nem megfelelő?

Ha a megrendelt és kiszállított termék mérete nem megfelelő vagy mégis más színt, modellt választana, lehetőség van a termék cseréjére.

Csere: amennyiben a megrendelt termék bármilyen okból nem megfelelő, és a vásárló cserét kér, akkor a visszaküldés és az újbóli postázás költsége is a vásárlót terheli. Csere a megrendeléstől számított 14 napon belül kérhető. Csere esetén nem alkalmazható a 20.000 Ft feletti ingyenes kiszállítás!  Amennyiben a vásárló eláll a vásárlástól és ingyenes volt a kiszállítás akkor a szállítási díj a vevőnek kiszámlázásra kerül! 

Csak eredeti csomagolásban visszaküldött, sértetlen árut áll módunkban visszavenni, amit még nem vett használatba. A visszaküldött áru sértetlenségét (termék sértetlensége, eredeti csomagolás, ruhafüggők megléte) munkatársunk ellenőrzi. Ha Ön a terméket használatba vette, illetve nem tudja hiánytalan csomagolásban, sérülésmentesen visszajuttatni ügyfélszolgálatunknak, akkor nem áll módunkban visszavenni.

Ha a csomag átvételekor sérülést talál a dobozon, kérjük, rögtön az átvétel pillanatában jelezze a futárnak, akivel kárjegyzőkönyvet kell felvenni. Jegyzőkönyv hiányában nem tudunk szállítást érintő reklamációt elfogadni.

  

A kifutó termékeket hol lehet megvásárolni?

Kifutó termékeink megvásárolhatók két outlet üzletünkben:

  • M3 Outlet Center - 4090 Polgár, Hajdú u.52.
  • Premier Outlet - 2051 Biatorbágy, Budaörsi út 4.

  

Külföldi címre szeretném a kiszállítást. Milyen postaköltségre számíthatok ebben az esetben?

Webshopunk csak belföldi címekre vállal kiszállítást.

  

Nem vagyok biztos a méretekben, ezért szeretném a terméket személyesen megvásárolni. Hol találom a boltjukat?

A Saxoo London termékek természetesen nem csak az internetről rendelhetők meg. Boltjaink listáját megtalálja erre a linkre kattintva! Saxoo London Üzletkereső

 

Termékreklamációs problémámmal hova fordulhatok?

Minden esetben a vásárlás helyére kell visszamenni a pénztári bizonylattal, ahol eladóink készséggel állnak rendelkezésre. Emellett e-mailben vagy telefonon tudunk útbaigazítást adni, a webshop@saxoo-london.com-on.

 

A törzsvásárlóiknak jár-e valamilyen kedvezmény?

Vásárlóink valamennyi üzletünkben igényelhetnek törzsvásárlói kártyát. Amennyiben Ön a kártya kézhezvételétől számított egy éven belül összesen 100.000 Ft értékben vásárol, jogosulttá válik a 10%-os vásárlási kedvezményre. Ez a kedvezmény addig él, amíg Ön folyamatosan éves szinten eléri a 100.000 Ft-os vásárlási limitet. Amennyiben ez a feltétel nem teljesül a kedvezmény érvényét veszti.

 

Kapható-e a Saxoo London márkaboltokban ajándék utalvány?

Igen, 5.000 Ft., 10.000 Ft., 20.000 Ft. értékű ajándék utalványaink valamennyi üzletünkben megvásárolhatók.

  

Nem tudok bejelentkezni, mi ilyenkor a teendő?

Ha bejelentkezés közben, az e-mail cím és jelszó beírása után az a hibaüzenet jelenik meg, hogy a megadott adatok hibásak, először is kérjük, bizonyosodjon meg róla, hogy az Ön által használt e-mail cím azonos a regisztráció során megadottal. Amennyiben az e-mail cím helyes és a probléma még mindig fennáll, valószínűleg a jelszó rosszul lett beírva. Kattintson az elfelejtett jelszó opcióra és e-mailben értesítjük Önt a további teendőkről. Amennyiben a probléma nem oldódott meg, vegye fel velünk a kapcsolatot a webshop@saxoo-london.com címen.

 

Hogyan lehetek kereskedő partnere a Saxoo London-nak ?

Ha férfi ruházati profilú üzlettel rendelkezik, akkor lehetősége van a Saxoo London termékek forgalmazására. Részletekről kéjük, érdeklődjön értékesítési osztályunkon: sales@saxoo-london.com.

Keresés