Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Együttműködés- partner, viszonteladó, média

Saját üzlet nyitásán gondolkozol, meglévő termék kínálatodat bővítenéd vagy online viszonteladó lennél? Dolgozzunk együtt!

A Saxoo London márka itthon jól ismert és Európában feltörekvő férfi ruházati márka, melynek neve egyet jelent a minőséggel és egyedi megjelenéssel. Cégünk több, mint 20 éves gyártói és nagykereskedői múlttal rendelkezik és profi csapattal a háttérben szolgálunk ki több mint 40 saját tulajdonú valamint franchise és viszonteladói üzletet. 

Partnereinknek teljes körű értékesítési támogatást nyújtunk, segítünk a termékpaletta összeállításában, minden kollekció előrendelését személyre szabottan kezeljük. Az együttműködés minden részletét gondosan megtervezzük és lépésről-lépésre egyeztetjük. Ezen felül- az egyedi igényekhez igazodva- az üzletnyitáshoz szükséges szakmai tanácsadást nyújtunk, márka-és termékismereti tréningeket, termékbemutatókat szervezünk és tartunk.

További kérdés és részletek kapcsán keress minket bizalommal: marketing@saxoo-london.com | +3670 6681916

 

 

Marketing, PR, közösségi média és szponzoráció

Amennyiben szeretnél részese lenni a Saxoo életérzésnek, akár bloggerkért, influencerként, stylistként  vagy média partnerként, írj nekünk és minden kérdésedre szívesen válaszolunk. Ha prémium minőségű márkánk és koncepciónk felkeltette érdeklődésedet és szívesen megmutatnád blogodban, Instagram vagy Facebook oldaladon követőidnek, úgy egyeztessünk a lehetséges együttműködési formákról.

Sajtókapcsolat és céges partnerkapcsolat esetén egyaránt keresd marketing osztályunkat és szívesen biztosítunk szakmai ismertetőt, információt és image képeket.

Minden egyéb kérdés esetén is rendelkezésre állunk, legyen szó céges együttműködési lehetőségekről, rendezvényekről, munkaruháról vagy ajándékutalvány vásárlásról, hiszen a Saxoo London minden esetben tökéletes választás és partner.

További kérdés és részletek kapcsán keress minket bizalommal: marketing@saxoo-london.com | +3670-668-1916