Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Így dobd fel az öltönyöd!

Ahhoz, hogy igazán vagány légy elengedhetetlen, hogy ügyelj a részletekre! Fontos, hogy az öltönyöd mintegy második bőrként, tökéletesen kövesse a tested alakját. Ebben a nehéz választásban tapasztalt és ügyes stílustanácsadóink is segítségetekre lesznek boltjainkban országszerte. Évszázadok óta február a báloktól hangos, mi is kedveljük a vidám hangulatú partikat, így számunkra is fontos a divatos megjelenés.

Na de vágjunk is bele! Biztosan mindannyiótokban él a kép az első ballagási öltönyéről, ami mindenhol lógott ahol csak lehetett, mellesleg a sok műszáltól egy bizonyos hatótávolságban veszélyes volt nyílt lángot használni. Ahogy egy hétköznapi szettnél is ügyeltek a kiegészítőkre, úgy egy elegáns összeállításnál se feledkezzetek meg az apró részletekről sem.Saját tervezésű, és gyártású öltönyeink a legújabb trendeket követik, így a klasszikus fazonok mellett divatos karcsúsított zakók és szűkített szárú nadrágok közül is válogathattok a Saxoo London üzleteiben. Mint azt már egy korábbi írásunkban is olvashattátok,divatos, ha az ing ujja körülbelülkét ujjnyit kilóg a zakó alól. A remekül szabott ingjeink mellé minden boltban választhattok stílusos és roppant divatos nyakkendőtűket, és menő mandzsettagombokat is. Igen, úgy tartjuk minden férfi gardróbjából elengedhetetlen a jól szabott elegáns, mandzsettás fehér ing.

Szokták mondani, hogy a divat szabályai azért vannak, hogy azokat stílusosan áthágják. Ugyanakkor vannak olyan tradicionális szokások is, amiket egyenes bűn megszegni, ilyen a zakók gombolása is. Tudtad, hogy egy kétgombos zakónál az alsó gombot nem szabad begombolni? Nem mellesleg, ettől a trükktől még fiatalosabbnak fog tűnni megjelenésed. Természetesen a három gombos zakókra is kitér a divat képzeletbeli kézikönyve, miszerint a legfelső gomb begombolható, de nem kötelező, míg a középsőt mindig kötelező begombolni, és a legalsót tilos. Ennek megfelelően a szmokingzakók egyetlen gombját is mindig begomboljuk.

Amennyiben szeretitek a színeket, bátran játszhattok a nyakkendő árnyalatával is. Nem mellesleg a nyakkendő, vagy épp a csokornyakkendő színe visszaköszönhet akár a diszzsebkendőtök árnyalatán, ha bátrabbak vagytok, akkor akár cipőfűzőtökön is. Amennyiben szeretitek a fiatalos darabokat, de az élénk árnyalatoktól mégis óckodtok, akkor a Saxoo London üzleteiben többféle klasszikus színű mintás nyakkendő közül is választhattok. Az idei szezon egyik nagy visszatérője a bársony volt, a vezető divatházak menő öltönyöket kreáltak e nemes anyagból, mi szuper elegáns nyakkendőkkel leptünk meg titeket.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: bevásárlás stílustippek öltönyök