Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Face of Saxoo férfi modellverseny

2016. 04. 14. 00:00:00
Face of Saxoo férfi modellverseny

Október 3-án a Symbol Budapest kifutóján lezajlott a Face of Saxoo modellverseny, ahol 12 döntős fiú szerepelt azzal a céllal, hogy elnyerje az 1 éves exkluzív modellszerződést, amelynek keretében a Saxoo London márkát képviselheti.

A divatbemutatóval egybekötött eseményen szakavatott zsűri tekintete előtt kellett a fiúknak teljesíteni, hisz többek között Kulcsár Edina Miss World 2. helyezett, Bus István Playboy főszerkesztő, Krakter Zsolt a Wam Models management tulajdonosa és Gara Mercédesz a Masculin Day Spa tulajdonosa, valamint Poteczki Imre és Bacskai Imre a Saxoo London ügyvezető igazgatói is pontozták őket. A Saxoo London csapata rendkívül büszke a modellverseny összes résztvevőjére, hisz a 300 fős előválogató legjobbjai voltak. A versenyt a 23 éves, Simon Máté nyerte meg, akinek karaktere tökéletesen megtestesíti napjaink férfiideálját.

A verseny vége nem jelenti a Face of Saxoo történetének lezárását, hisz a Saxoo London szeretné nyomon követni és egyengetni a fiatal tehetségek útját a jövőben is.

A versenyről bővebb információ olvasható: facebook.com/faceofsaxoolondon

Tartalomhoz tartozó címkék: Faces of Saxoo