Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fradi Fashion Show

2016. 04. 21. 00:00:00
Fradi Fashion Show

A Ferencváros hosszú távú szponzori szerződést kötött a Saxoo Londonnal, amelynek értelmében ezentúl a magyar ruhagyártó cég öltözteti az OTP Bank Ligát fölényesen vezető zöld-fehér labdarúgócsapatot. 

A Ferencváros hosszú távú szponzori szerződést kötött a Saxoo Londonnal, amelynek értelmében ezentúl a magyar ruhagyártó cég öltözteti az OTP Bank Ligát fölényesen vezető zöld-fehér labdarúgócsapatot.

Orosz Pál, a Ferencváros Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója jelentette be szerda este, hogy megállapodott a magyar Saxoo London divatcéggel, amely a jövőben öltözteti a zöld-fehérek labdarúgóit, a történelmi eseményre a Groupama Aréna épületében, a Fradi Fashion Show keretében került sor. A sportvezető kiemelte: a zöld-fehérek játékosai a hivatalos rendezvényeken mostantól a cég ruháit fogják viselni.

A magyar labdarúgó klubok történetében egyedülálló rendezvényen a BP Fradi-kollekcióját is a játékosok mutatták be.

Orosz Pál nyilatkozata szerint: „A Ferencváros több egy sportklubnál. Egy eszme és emellett egy márka is, amelyet ápolni és építeni kell. A legfrissebb felmérések szerint Magyarországon 1,68 millió Fradista van, nekünk pedig lehetőség szerint mindannyiukat meg kell szólítanunk. Ennek része a Saxoo London által készített elegáns kollekció, valamint a Fradi by BP utcai viselet.”

A Fradi by Saxoo kollekció darabjait a modellek mellett Thomas Doll, Busai Attila, Dibusz Dénes, Gyömbér Gábor és Pintér Ádám mutatta be. Az elegáns kollekció darabjai már kaphatók a Fradi Shopban, valamint további hat üzletben az ország különböző pontjain, a divatcég tulajdonosai azt is elmondták, hogy azok a stílusjegyek köszönnek vissza a Fradi kollekcióban, amiben a Saxoo London eddig is erős volt. Sportosan elegáns, férfias modellek, nem hivalkodó, de határozott brandingelés és harmónia a színekben. Az alapanyag választást meghatározta a kényelmes funkcionalitás, az urbánus, városi életvitelnek való megfelelés és a praktikum. Tehát elsősorban 100% pamut anyagokat használtak, ami az ingeknél vasaláskönnyített, illetve nadrágoknál egy kis elasztánnal kombinálva még nagyobb komfort érzetet biztosít.

A lelkes rajongóknak bíztató hír, hogy lesz folytatás, a Saxoo Fradi-termékei folyamatosan megújulnak majd.

2016 elejétől öltönnyel, újfajta ingekkel, dzsekivel, piquet pólóval és elegáns cipővel bővül a kínálat, a tavaszi-nyári időszakban pedig piacra kerül a Fradi és a Saxoo első női kollekciója is.

Tartalomhoz tartozó címkék: FRADI szponzoráció