Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nyelv

Hungarian hu
English en

Pénznem

Ön itt jár: > > >

Ajándék férfiaknak: válassz a személyiségtípusa alapján!

2018. 01. 17. 00:00:00
Ajándék férfiaknak: válassz a személyiségtípusa alapján! Mi lehet a legjobb ajándék férfiaknak?

Ajándékot választani nem könnyű feladat. Elkerülni az ismétlés és az unalom csapdáját, meglepetést szerezni, megtalálni a tökéletes ajándékot, az bizony sokszor stresszforrássá válik. Ilyenkor nincs értékesebb egy jó ötletnél. Stílusos dolgokat nem könnyű beszerezni, de megkönnyítjük a helyzetedet, hogy különleges ajándékkal lephesd meg azokat, akik számodra fontosak.

Ajándék férfiaknak: lehetetlen küldetés?

Mi legyen a vezércsillag az ajándék kiválasztásakor? Az ajándék csak akkor lesz telitalálat, ha a megajándékozott személyiségtípusa alapján választod ki. Bármennyire különbözőek vagyunk ugyanis, alapvetően négyféle személyiségtípusba tartozunk. Lássuk, melyek ezek, és melyik milyen ajándéknak örül a legjobban!

Konzervatív személyiség: időtálló ajándék férfiaknak

Nyugodt és békeszerető. Távol áll tőle a lelkesedés és a kezdeményezés, viszont amibe belekezd, azt nagyon komolyan műveli. Kedvenc tevékenységeivel végtelen időt tud eltölteni. Értékeli a stabilitást, nem kedveli a változást maga körül. Olyan ajándék illik hozzá, ami értékálló és rendkívül praktikus. A minőségi bőráru, az igazi bőrből készült táska, öv, pénztárca lehet az ideális választás.

Melankolikus személyiség: kreatív ajándék férfiaknak

Szereti a rendet, képtelen káoszban élni. Gondolkodó típus, józanul elemez, de nagyon erős érzelmek fűtik, és éppen ezért nem mindig racionális. Gyakran túlérzékeny, a legkisebb dolgot is képes magára venni, és sokáig rágódni rajta. Fejlett a szépérzéke, öltözködésében mindig van valami egyéni. A melankolikus ember költői alkatához jól passzol egy gondosan kiválasztott sál, ami hangsúlyozza kifinomultságát. Puha, meleg vagy éppen könnyed, tetszeni fog a melankolikus személyiségnek, aki odafigyel a részletekre, és értékeli a kreativitást.

 

Szangvinikus személyiség: rendhagyó ajándék férfiaknak

Nagy kanállal habzsolja az életet. Ő a társaság középpontja, dinamikus, energikus és nyitott személyiség. Közlékeny és humoros, mindent megtesz, hogy magára irányítsa a figyelmet. Színes és izgalmas személyiség, ezért válassz számára valami meglepő, nem mindennapi ajándékot. Ilyen ajándék a mandzsettagomb, ami színessé teszi az öltözködést, és nagyszerű kiindulópontja lehet egy sztorinak – a nagy történetmesélő értékelni fogja.

Kolerikus személyiség: célszerű ajándék férfiaknak

Született vezéregyéniség. Könnyű vele összeveszni, mert nem hajlandó feladni az elveit, és a végsőkig kitart a saját igaza mellett. Számára elsősorban nem az emberek érdekesek, hanem a megoldandó feladatok. A kihívások lelkesítik, a gyakorlatias megoldásokat szereti. Számára az ideális ajándék az, amit napi rendszerességgel használhat. Mivel gyakran vezető pozícióban dolgozik, kézenfekvő választás egy nyakkendő. Feldobja az öltönyt, képes enyhíteni az üzleti öltözködés komorságán. Lendületet és kezdeményezőkészséget sugall, amit a kolerikus ember nagyra tart.

 

Az 1998 óta működő Saxoo London üzleteiben könnyen kiválasztható pár stílusos ajándék férfiaknak, bármelyik személyiségtípushoz tartozzanak is. 
Tartalomhoz tartozó címkék: bevásárlás stílustippek

Keresés